Vesti


MSUB Newsletter

Budite informisani o našim aktivnostima


Pratite nas...

Facebook Twitter Facebook Facebook



Radno vreme


Muzej savremene umetnosti
Ušće 10, blok 15, Beograd

Nedelja–sreda
10–18 časova

Četvrtak–subota
10–22 časova

Utorkom je muzej zatvoren za publiku.

Ulaznice:
· Cena ulaznice: 600 rsd
· Grupne ulaznice: 400 rsd
· Studenti, učenici osnovnih i srednjih škola, penzioneri: 300 rsd
· Porodične ulaznice: roditelji (600 rsd) deca od 7 do 17 (150 rsd)
· Svake prve srede u mesecu ulaz je besplatan.
· Ulaznice se mogu kupiti na blagajni muzeja i preko https://www.tickets.rs/

Informacije o grupnim posetama i vođenjima na broj telefona 063-862-3129, i na mail info@msub.org.rs svaki dan sem utorka od 10 do 18 časova.

Informacije o prodaji ulaznica MSUB blagajna (011) 3115 713

****

Salon Muzeja savremene umetnosti

Pariska 14, Beograd
Radno vreme: od 12:00 do 20:00, osim utorkom
Ulaz slobodan

****

Galerija-legat Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića

Rodoljuba Čolakovića 2, Beograd
Zatvoren za publiku

Nastavnički klub


Program je namenjen predavačima osnovnih i srednjih škola koji primenjuju savremene metode nastave koristeći integrativne teme i resurse okruženja.

Istraživanja o mogućnostima uključivanja muzejskih zbirki u obrazovni proces koja su sprovedena u okviru edukativnih programa Muzeja savremene umetnosti u Beogradu, unutar razvojnih koncepcija projekata Dečiji klub MSUB (program za edukaciju dece uzrasta 5 do 15 godina) i Omladinski klub MSUB (program za edukaciju srednjoškolaca) pokazala su da učešće muzejskih zbirki u procesu učenja koji se bazira na integrativnom i interdisciplinarnom principu otvara prostor u školskom kurikulumu za direktnu komunikaciju muzeja i škola. U tom smislu program ispituje konkretne modele rada sa učenicima koji mogu da se primene u kurikularnoj koncepciji i razvija nove modele rada sa školama.

  • Program Otvorena vrata obezbeđuje direktnu komunikaciju Muzeja (odgovarajućih muzejskih potencijala) i škola. Svakog radnog dana, od 10 do 14 časova, uz prethodnu najavu, nastavnici imaju mogućnost da zakažu konsultacije sa kustosom pedagogom oko realizacije delova njihovih nastavnih aktivnosti u Muzeju.
  • Seminar: Korišćenje umetničkog dela za kreiranje aktivne nastave u osnovnom i srednjem obrazovanju (akreditacija broj 364 u Katalogu programa stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača, stručnih saradnika i direktora za školsku 2011/2012, Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, Beograd, 2011.) 

Nastavnički klub
Nastavnički klub
Nastavnički klub
Nastavnički klub
Nastavnički klub